Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, September 15, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 22 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqipNazlı dhe Ali vendosin të qëndrojnë miq, por kjo nuk është aq e lehtë sa duket. Dy dhe një
Për më tepër, kur ka një ndryshim mendimi në trajtimin e një pacienti, gjërat bëhen më të komplikuara. Të tjera
Nga ana tjetër, babai i Demirit, i cili ka kancer, bën shtrimin në spital. Por ndërlikime të papritura
e bën operacionin të pamundur. Dhe Spark bën lëvizjen për të kthyer ekuilibrin në spital


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment