Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, September 14, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 21 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip

Gjërat do të dalin jashtë kontrollit në rast urgjence. Në fund një nga ekuipazhi nuk mund të marrë më shumë dhe të ndihmojë
ai zhyten për. Ekziston një farë kontrolli, por rreziku nuk ka mbaruar ende. Statusi i Fermanit
Ndërsa ekipi vazhdon të rëndohet, ekipi që nuk ka ambiente të mjaftueshme brenda
dëshiron Të gjithë do të duhet të bëjnë çmos për t'i mbijetuar epidemisë në mënyrë të sigurt. Të gjitha
Sikur të mos mjaftonin këto, dhe mbi të gjitha, fillon një dërgesë emergjente ...


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓


No comments:

Post a Comment