Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, September 13, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 20 Pjesa e Plote Seriale turke me titra shqip

Kur pasagjerët e një avioni që kthehen nga jashtë fillojnë të sëmuren, spitali duhet të marrë masa paraprake ekstreme. Por njerëzit vazhdojnë të vdesin, dhe zgjidhja e fundit vihet në karantinë me të gjithë njerëzit në dhomën e urgjencës. Ferman, Ali dhe Nazlı janë bllokuar brenda gjithashtu. Ekipi përpiqet të sigurojë kujdes shëndetësor për ata që janë bllokuar ndërsa luftojnë gjithashtu epideminë. Dhe përfundimisht dikush në ekip sëmuret.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment