Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 9, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 16 Pjesa 1 Seriale turke me titra shqipEPasi vallëzoi me Aliun në ballo, Nazl finally më në fund detyrohet të përballet me ndjenjat e saj për të.
Por kjo është një detyrë shumë më e vështirë se sa duket për të gjithë. Ali, një kuptim për ndryshimin e qëndrimit të Nazl
nuk mund të japë dhe fillon të lëkundet. Dhe kur një pretendent i papritur për Nazlı del në krye të tij, ajo
bëhet e padepërtueshme. Nga ana tjetër, Beliz, la Ferman sa më shpejt të jetë e mundur dhe e la atë pjesë të jetës së tij prapa
ai kerkon te lere. Por ndarja nuk është aq e qetë sa mendonte Beliz. Rastet me shpejtësi
Ndërsa çiftet e tjera në spital përballen me njëri-tjetrin dhe ndjenjat e tyre, Nazli bën një zgjedhje
ka të bëjë Dhe Aliu, i cili nuk mund ta kuptojë atë që i ndodhi, përballet me një mundësi të tmerrshme..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment