Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 5, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 14 Pjesa 2 Seriale turke me titra shqip


Aliu, i cili mëson sekretin e Fermanit dhe i afrohet më shumë se kushdo tjetër, mendon se e ka gjetur vëllain e tij të ri. Por Ferman i kërkon që të mbajë gjithçka që mësoi për vete. Të mos thuash të vërtetën tashmë është një detyrë e vështirë për Aliun; Dhe kur Nazlı dhe Adil e pyesin atë për atë që ka ndodhur me Ferman, çështja bëhet edhe më e pakuptueshme. Nga ana tjetër, Demir, i cili personalizon çështjen e tij në një mënyrë të çuditshme, e gjen përsëri veten në radarin e Tanju. Nazlı fajëson veten për kalimin midis Ferman dhe Beliz. Në fund të firmës, ai i tregon tërë historinë e tij veçmas Belizit dhe Aliut. Ali takon një ndjenjë të hidhur që nuk e ka provuar kurrë më parë. Dhe nëse kjo ndershmëri e vonë do të shpëtojë marrëdhëniet Beliz-Ferman mbetet e pasigurt...


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓
No comments:

Post a Comment