Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 16, 2020

Çukur – Episodi 302 , 303 , 304 me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 2 i Plote Sezoni 4 Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Ndërsa rrugët e Çukur tronditen nga lajmi i pushkatimit të Yamaç, ky nuk do të jetë lajmi i vetëm i keq që pret Koçovans. Kur e gjithë familja të mësojë së pari se Cumali kishte goditur Yamaç, atëherë ata do të tronditen edhe një herë nga faktet që tha Cumali. Cengiz Erdenet, i cili e sheh qëllimin e shpatit si një mundësi, do të vazhdojë punën e tij me Arık, por kësaj radhe rruga e tyre do të vendoset nga një person i papritur, misterioz. Ndërsa shpati rrëmbehet dhe përmirësohet nga një emër surprizë, Cumali do të shpallë një epokë të re në Çukur. Ndërsa njerëzit e Koçovës përpiqen të mësohen me lajmet e reja, Karaca do të zgjedhë të tërheqë fatin e tij dhe do të marrë një vendim që do të ndryshojë jetën e tyre me Azer. Kur të kuptojë se lagjja Yamaç është lagja e tij dhe shtëpia e tij nuk është më shtëpia e tij, vendimi që ai do të marrë do të jetë çështje kurioziteti.
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment