Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, September 9, 2020

Çukur – Episodi 299 me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 1 Pjesa 1 Sezoni 4 Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Cukur  është gati të shkojë në luftë me armikun e tij më të madh. Lajmet e Emirit për Erdenets do të sjellin edhe një herë Çukurin dhe Erdenetin kundër njëri-tjetrit. Yamaç do të tërheqë vëmendjen e Erdenetit më të madh ndërkohë që ndan letrat e tij të atit, Yamaç dhe Arık. Cengiz, i cili do të ndryshojë të gjitha ekuilibrat në luftën midis Erdenets dhe Çukur, do të marrë një vendim të rëndësishëm për Yamaç. Ndërsa plani i Cengiz për Yamaç zgjon një kureshtje të madhe, veprimi tjetër i Arık do të jetë përballja e Yamaç me atë që ai ka më shumë frikë të ballafaqohet. Ndërsa përgatitjet e dasmës vazhdojnë në shtëpinë e Koçovans, planet e fshehta që Karaca ka vendosur për të përcaktuar fatin e tij do të ndikojnë në jetën e të gjithëve, përfshirë Azerin. Momentet kur Yamaç, i cili bën gjithçka për të mbajtur familjen së bashku dhe për të mbrojtur lagjen e tij, përballet me makthin që i ka shpëtuar prej muajsh do t'i marrë frymën.

Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCIGKZduAlmRk1SQP5lZsByQ/channels
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment