Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, September 10, 2020

Coming Soon - Pek Yakinda Film me titra shqipZafer, i cili mendon se e ka marrë më të lehtë të jetës ashtu si paratë që fiton nga bërja pirate e DVD-ve, bie në telashe për herë të parë me kërkesën e gruas së tij Arzu për ndarje. Arzu, e cila u lodh nga aventurat e paligjshme të burrit të saj dhe vendosi të divorcohej, i dha fund karrierës së saj të aktrimit pasi u martua dhe ajo mbuloi ëndrrat e saj në ekranin e madh. Zafer, i cili dëshiron të mbajë familjen e tij që do të prishet, vendos të kthehet në karrierën e tij të kinemasë si producent, e cila përfundoi me të qenit një shtesë vite më parë. Ai prodhon fshehtas filmin e quajtur "Şahikalar - Fundi i së Keqes", duke u përpjekur të provojë se ka lënë punë të paligjshme dhe t'i kthejë Arzu ëndrrat e tij për hir të martesës.
KLIKO ME POSHTE PER TE PARE TE PLOTE EPISODIN ⇓⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment