Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, September 26, 2020

Bir Ask Iki Hayat Nje Dashuri dy Jete ( Filmi i Plote ) - Filma Turk me titra shqip

                                 


Përmbledhje

Vendimi i Umut do të ndryshojë fatin e tij. Umut, i cili duhet të zgjedhë midis marrjes së qenit të tij dhe qëndrimit në shtëpi, do të hyjë në opsionet e pafund të dashurisë dhe jetës pa e ditur se cila është e drejtë. Njëri do të tregojë dashurinë e jetës së tij dhe tjetri do ta flak atë në ditë të stuhishme.


Klikoni më poshtë për të parë filmin e plotë me titra shqip  👇👇👇


No comments:

Post a Comment