Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, August 28, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 19, 20 dhe 21 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 7 i plotee - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan hapi zemrën për Eda për herë të parë, ndau me vete një sekret shumë të veçantë… Kur Eda kthehet në shtëpi nën magjinë e momentit që ndanë, Ayfer menjëherë vëren sytë e ndritshëm të Edës. A është vërtet Eda e dashuruar? Eda ka shumë frikë të mos jetë nën magji të Serkan ... Por është kaq e vështirë të qëndrosh larg Serkan. Ditën tjetër është ditëlindja e Serkan ... Por sigurisht që Serkan Bolat urren të festojë ditëlindjen e tij. Për më tepër, sipas thashethemeve, ai po i kalonte ditëlindjet me Selin. Do të jetë e njëjtë këtë vit. Për më tepër, Eda duhej të përgatiste lule për Selin me dorë në emër të Serkan, si dhe ta shkruante vetë shënimin. Selin gjithashtu ka filluar të ngatërrohet. Pra, si do të ndikojë kjo situatë në Serkan dhe Eda?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

Episodi 19
Episodi 20
Episodi 21
Episodi7 I PLOTEE

No comments:

Post a Comment