Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, August 21, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 16 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 6 Pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan shpëton Edën nga paparacët. Pavarësisht nga çmimi që do të marrë, biseda e tij me Selin dhe kontratën për të cilën ka punuar me muaj.
Tani Eda mendon se marrëdhënia e tyre ka fituar një dimension krejtësisht tjetër. Por a është vërtet kështu? Të nesërmen, Serkan Bolat zhduket, askush nuk e di se ku është. Me përjashtim të Selinit! Eda çmendet kur mëson për këtë. Selin është jashtëzakonisht i lumtur.
Në mungesë të Serkan, Eda i ka premtuar një klienti të rëndësishëm që ai do të kryejë një detyrë të pamundur brenda një dite. Kur shfaqet Serkan, zhurma luftarake bëhet më e madhe në zyrë. Skuadra është e ndarë në dysh nga Eda dhe Serkan. Nga njëra anë, Eda përpiqet të zbulojë se ku është zhdukur Serkan, nga ana tjetër, ajo përpiqet të trainojë biznesin e klientit. Tensioni mes Serkan dhe Eda do të përfundojë në një natë që ata zgjohen së bashku.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩Server 1


Server 2

No comments:

Post a Comment