Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, August 14, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 13 , 14 , dhe 15 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 5 Pjesa e plote - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


Një surprizë pret ekipin që shkon në Antalia për të nënshkruar një marrëveshje të rëndësishme. Investitorët duhet të nënshkruajnë të dy, por ata nuk duan të bëhen bashkë sepse janë gati të divorcohen. Varet nga Serkan dhe Eda për t'i bashkuar. Gjatë momenteve magjike që ata kalojnë së bashku në Antalia, Eda dhe Serkan afrohen më shumë se kurrë më parë. Ndërkohë, një krizë e re që do të krijohet nga Kaan  do të jetë një provë për Edën. Rreziku që ai merr për të shpëtuar Serkan do të bëjë që ai të realizojë ndjenjat e tij për të. Serkan, nga ana tjetër, po tërheq gjithnjë e më shumë Edaen

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩
Sen Cal Kapimi

Episodi 13Episodi 14


Episodi 15
Episodi 5 Pjesa e plote

No comments:

Post a Comment