Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 6, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 2 Pjesa 3 Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.

Në ditën e parë zyrtare të punës, Ferman përpiqet të rreshtojë Aliun që bëri një gabim për gabimin; megjithatë, ai vetë është në kontrollin e një problemi sekret. Por Aliu nuk e dëgjon Fermanin dhe rritet presioni i gjakut në spital. Nazlı përpiqet të ndihmojë Aliun brenda dhe jashtë spitalit. Dhe ata vijnë në prag të ndarjes së mënyrave të Belizit dhe Adil.

No comments:

Post a Comment