Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, August 31, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 11 Pjesa 3 Seriale turke me titra shqip
Ali po përpiqet shumë të mësohet me patologjinë. E keqja është; Nazli nuk do ta ndihmojë më atë që të kthehet në kirurgji. Ndërkohë, i gjithë ekipi kirurgjikalizon për një pacient me një tumor të jashtëzakonshëm. Por duket e pamundur të hiqet tumori pa vrarë njeriun. Beliz, nga ana tjetër, ka një dyshim të tmerrshëm për shoqen e saj të re të lindjes. Duke qëndruar në kufijtë e të dy rasteve, nëse Ali do të kthehet në operacion, ai duhet ta arrijë këtë vetë dhe të bëjë diçka që nuk e ka bërë kurrë.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment