Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, August 7, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 3 Pjesa 1 Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.

Duke u përpjekur të përshtatet në jetën e tij të re, Ali mëson një mësim të dhimbshëm dhe ndjehet i tradhtuar. Vendimi i një çifti të ri në lidhje me fëmijën e tyre të palindur shkakton një betejë ligjore në spital dhe e ndan bordin në dysh. Ndërsa koha po mbaron, Ferman dhe Beliz vijnë në prag të një përplasjeje të pakapërcyeshme..

No comments:

Post a Comment