Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, August 16, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 6 Pjesa 3 Seriale turke me titra shqip

Duke ndier se vendi i tij po lëkundet, Tanju ndëshkon të gjithë ekipin dhe të gjithë janë në një orë urgjence. Kur një aksident trafiku në zinxhir tejkalon kaosin urgjent, secili asistent duhet të marrë çështjen e tij. Ndërsa hekuri ngec në qoshe, ngec. Ferman përpiqet të parandalojë thashethemet në spital. Në fund të gjithë këtij nxitimi, Ali mëson diçka të re për veten e tij..


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment