Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, August 28, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 9 Pjesa 3 Seriale turke me titra shqipAliu më në fund gjen biçikletën që po kërkon. Por Adil nuk është aspak i nxehtë për këtë ide me biçikletë. Gjërat janë të ndërlikuara në spital sidoqoftë; Kur u bënë dy ankesa për të, bordi i drejtorëve vendosi të takohej me një axhendë urgjente dhe tema është e ardhmja e Aliut në spital. Nga ana tjetër, Ferman merr mundësinë për të ndihmuar një pacient të vjetër, dhe pacienti Tanju përballet me një zgjedhje të vështirë. Të gjithë pendohen
ndërsa përballen me bordin e drejtorëve mblidhen për Aliun ...


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓Mucize doktor

No comments:

Post a Comment