Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, August 29, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 10 Pjesa 1 Seriale turke me titra shqipAliu nuk është i kënaqur me marrjen në patologji. Nazli bën të pamundurën për ta kthyer atë në operacion. Por Ferman qëndron fort pas vendimit të tij dhe Adil Hodja mbetet i heshtur, duke synuar diçka tjetër. Kur familja e një pacienti i kërkon Aliut operacionin e tij, lind një mundësi për t'u kthyer në një operacion të papritur. Por mbi të gjitha, ka një mësim që Aliu duhet të mësojë për jetën, pavarësisht se në cilin departament punon.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓
1 comment: