Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 20, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 7 Komplet Seriale turke me titra shqipAliu po përpiqet të përballojë dhe të njohë emocionet e tij të reja. Tanju fillon të hetojë rastet e natës urgjente dhe qoshet Nazlı, i cili nuk mund të përballojë vdekjen që ai shkaktoi, tashmë. Shkëndija lë një rast të pamundur në prehër të Ferman dhe Beliz për të hakmarrë për dëbimin e tij nga spitali. Azalea vuan nga zhgënjimi i pafund. Dhe me Tanju, Kıvılcım vendos planin për të hequr qafe Aliun dhe Adil.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓


1 comment: