Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, August 13, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 5 Pjesa 1 Seriale turke me titra shqip
Ferman fillon një udhëtim misterioz. Duke përfituar nga mungesa e tij, Tanju vendos t'i vendosë asistentët dhe i jep Aliut çështjen e tij të parë. Ështja ka një dimension personal për Aliun. Për hir të këtij rasti, Ali rrezikon të futet përsëri në telashe. Nga ana tjetër, një zhurmë që përhapet në spital do të nxisë shpresat e Nazlı.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓


Mucize doktor

No comments:

Post a Comment