Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, August 10, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 4 Pjesa 1 Seriale turke me titra shqipAli dhe Nazlı shkojnë në një spital tjetër për të blerë organe donatore për një operacion të transplantimit të mëlçisë. Sidoqoftë, udhëtimi kurrë nuk fillon ashtu siç e priste Nazli dhe shpejt kthehet në një katastrofë. Në spital, Beliz përpiqet të marrë Ferman nën operacionin e Tanju për të garantuar operacionin e një pacienti me ndikim. Të gjitha epokat e sipërme futen në njëra-tjetrën dhe kriza e xhelozisë së Açelya më në fund shpërthen te Aliu.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment