Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, August 5, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 1 Pjesa 1 Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.

Ali Vefa, gjeniu me sindromën Savant, është ëndrra më e madhe për të qenë mjek. Megjithë paaftësinë e tij dhe të gjitha paragjykimet me të cilat u përball, ai mbaroi shkollën mjekësore, përfundoi praktikën e tij dhe mbeti vetëm një specialitet. Ai largohet nga qyteti krahinor ku jeton dhe cakton të punojë si Asistent në Repartin e Kirurgjisë në Spitalin Berhayat të Stambollit, ku babai i tij shpirtëror Adil Erinç është Mjeku Kryesor.

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?
Episodi 1 Episodi 2   Episodi 3  Episodi 4  Episodi 5 Episodi 6  Episodi 7  Episodi 8          
Episodi 9  
 Episodi 10 

1 comment: