Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, July 30, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Sanemi hyn gabimisht në lozhën ku do të qëndronte Xhani me të dashurën e tij. Me mendimin se ishte e Poleni dhe pa mundur ta shohë ngaqë ishte errësirë, Xhani e puth Senemin. Tashmë ata pyesin veten se me kë janë puthur. Xhani zbulon se z. Aziz është i sëmurë dhe po largohet nga kompania që të kurohet.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓


Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment