Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, July 30, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani pezullon Lejlën për disa ditë nga puna dhe i merr laptopin. Emre e ndihmon Sanemin me paratë për borxhin e të atit, i premton se atë bashkë me të motrën nuk do t’i lëvizë njeri nga puna dhe në këmbim i kërkon që të bëhet njeriu i tij i besuar në kompani. Myzaferi dhe familja e tij shkojnë te shtëpia e Sanemit që t’i kërkojnë dorën për martesë.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment