Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, July 29, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Historia ka protagonistë Sanemin dhe Xhanin. Ajo është një vajzë ëndërrimtare nga një lagje modeste e Stambollit, e cila gjendet përballë presionit të vazhdueshëm të familjes dhe fillon punë në një agjenci publicitare, ku prej kohësh punon edhe e motra, Lejla. Xhani është një fotograf me famë botërore, i cili sapo ka marrë në ngarkim agjencinë dhe duhet të bashkëpunojë ngushtë me të vëllain, Emrenë, për drejtimin e saj. Me ardhjen e Sanemit, jeta e dy vëllezërve do të ndryshojë përgjithmonë
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓


Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish seriesNo comments:

Post a Comment