Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, July 27, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 8 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 3 Pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni
Serkan Bolat dhe Eda Yıldız janë fejuar ... Ky lajm natyrisht i bie shoqërisë si një bombë; të gjithë janë pas Edës, çfarë lloj personi, çfarë bën ai dhe ku diplomohet? Eda ka mbetur e vetme në këtë botë të zjarrtë, të gënjeshtërt. Serkan është e vetmja gjë që ai mendon, sepse Kaan Karadağ është duke kërkuar përsëri një të poshtër. Apo do ta copëtojë zemrën Eda duke thënë se ajo që ka kaluar është një lojë?Trokit ne Deren Time Episodi 3 Pjesa 2 from on Vimeo.

No comments:

Post a Comment