Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, July 25, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 6 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 2 Pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete eoisod do te ndiqni.
Kur Serkan Bolat po mbante një konferencë për shtyp në lidhje me një investim të rëndësishëm ndërkombëtar, Eda iu pre në buzë dhe mbledhja u shpërnda. Tani, Serkan ka një prestigj për të shpëtuar dhe Eda duhet të rregullojë gabimin që bëri. Zgjidhja është e thjeshtë: ata do të bëjnë sikur do të angazhohen për 2 muaj. Prestigji i Serkan do të ruhet dhe pagesa e klasës përfundimtare të universitetit Eda do të bëhet si kthim. Ekziston vetëm një problem, për të bindur familjen dhe miqtë se ata po dashurohen me njëri-tjetrin

No comments:

Post a Comment