Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, July 31, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 10 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 4 Pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Eda ishte e stresuar me lajmet që mori me radhë dhe ra në gjumë përsëri në krahët e Serkanit. Për më tepër, këtë herë ai ka një problem serioz, ata duan të vijnë në vizitë në shtëpi të Ferit me Selin. Sidoqoftë, nuk ka shtëpi që jeton së bashku. Ju duhet të përgatisni; koha është e ngushtë, shumë për të bërë, gjithçka që Serkan po mendon është punë, punë dhe përsëri.

Miqtë e Eda janë të sigurt që Serkan është duke pasur një lidhje me Selin. Ata i kapën dorë për dore dhe sy për sy. Eda po përpiqet të përgatisë shtëpinë ndërsa përpiqet t'i bindë ata se gjithçka është në rregull. Eda, pasi bëri maksimumin për të pritur mysafirët e saj në mënyrën më të mirë tërë ditën, tani ka durim nga lajmet e papritura. Dhe gjërat largohen nga dora.
No comments:

Post a Comment