Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, July 21, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 2 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 1.2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni

Eda Yıldız fitoi një bursë për të studiuar vitin e fundit jashtë vendit, ndërsa ajo ishte e para në departamentin në universitet, por kur bursa e saj ndalet në minutën e fundit, jeta e Edës është kthyer përmbys, ajo është dëbuar nga universiteti dhe mbetet një maturante e shkollës së mesme. Për muaj të tërë, ai përpiqet të arrijë në Serkan Bolat, i cili ndërpreu bursën e tij, por nuk mund të përmbushë. Ai fillon të lulëzojë pranë tezes së tij. Një ditë, kur zbulon se ku do të flasë Serkan Bolat, ai del për t'u përballur me të. Ata duhet të kalojnë një ditë të prangosur me njëri-tjetrin. Impulsiviteti i Edës, urrejtja ndaj njëri-tjetrit dhe tërheqja e parezistueshme mes tyre i zvarrit ata në një lojë ku do të duhet të luajnë për një kohë të gjatë.


Hande Erçel dhe Kerem Bürsin; emra të suksesshëm si Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican BAZA, Sarat Azerin, Saras Azer Për tu shoqëruar.No comments:

Post a Comment